Άλλα links
q
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
w
ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
i
Deutsch
o
English
a
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
l
HFEA
;
TUV
z
LIVESTREAMING
m
NEWSLETTER
,
ΤΟΜΗ
Ανοίγουν νέα καρτέλα
k
baasbuilding
x
linkedIn
c
Pinterest
v
facebook
b
ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL
n
YouTube
.
Infomail.tv
/
Aktis AV Team
Χρήση browser
SCROLL ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
SCROLL ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
ESC
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ FRAME
F5
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ
TAB
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Η ΠΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
BACKSPACE
ΠΙΣΩ
Πατήστε το 0 για να πάτε στην επόμενη σελίδαright arrow next page
Πατήστε s για να δείτε όλες τις συχνές ερωτήσεις, και προχωρήστε με το πάνω ή κάτω βέλος. Για να μεταβείτε στο περιεχόμενο του συνδέσμου «Γιατί με εμάς», ο οποίος βρίσκεται στο τέλος της σελίδας, πατήστε Enter.

Μπορώ να αλλάξω κάποια από τα υλικά που περιγράφονται στις προδιαγραφές κατοικίας;

Βεβαίως και μπορείτε. Η συγκεκριμένη λίστα αυτών των υλικών, αποτελεί τη βάση της συζήτησης για τη σχεδίαση του κτιρίου, για τον καθορισμό του κόστους της οικοδομής.

Οι φίλοι και οι γνωστοί, μου τονίζουν πως αν αναθέσω την κατασκευή της κατοικίας μου σε εταιρία, θα μου κοστίσει σίγουρα παραπάνω. Είναι αλήθεια;

Ακούγεται λογικό, αλλά στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δείτε γιατί:
Εμείς, στη “baasbuilding.com” αγοράζουμε τα οικοδομικά υλικά από τους προμηθευτές μας σε πολύ καλές τιμές, καλύτερες από τον καθένα. Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε σας το χαμηλότερο τελικό κόστος για την κατοικία σας.
Στην περίπτωση που ξεκινήσετε μόνοι σας την κατασκευή, σίγουρα, κάποτε αυτή θα τελειώσει. Το τελικό κόστος όμως της κατοικίας σας θα ξεπεράσει τα 1200 € / m2, χρησιμοποιώντας πάντα τα ίδια υλικά που κι εμείς προτείνουμε.
Επιπλέον, αν συνυπολογίσετε τις ατελείωτες εργατοώρες που θα σπαταλήσετε οργανώνοντας τα συνεργεία, το άγχος και την ενέργεια που θα χρειαστεί να καταναλώσετε μέχρι το πέρας της οικοδομής, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι αναθέτοντας την κατασκευή του σπιτιού σας στη “baasbuilding.com”.

Υπάρχει πιθανότητα τελικά να αυξηθεί το κόστος που προϋπολογίσαμε;

Το τελικό κόστος της οικοδομής θα παραμείνει ΣΤΑΘΕΡΟ και ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ καθ’ όλη τη διάρκεια της εργολαβίας. Κι αυτό γιατί στο τελικό κόστος έχουν συμπεριληφθεί όλα τα έξοδα της οικοδομής.

Τι προκαταβολή απαιτείται να δώσω στην αρχή για το ξεκίνημα των εργασιών της οικοδομής μου;

Δεν απαιτείται προκαταβολή.

Η εταιρία θα εξοφλείται με το τέλος κάθε επιμέρους εργασίας;

Ο τρόπος πληρωμής περιγράφεται ξεκάθαρα στο συμφωνητικό μας.

Που ισχύει η 10ετής εγγύηση κατασκευής;

Η γραπτή 10ετής εγγύηση κατασκευής αναφέρεται σε ξεχωριστό άρθρο στο συμφωνητικό μας. Αφορά το οικοδομικό μέρος της κατοικίας σας, δηλαδή το μπετόν, τα τούβλα, τους σοβάδες, όλα τα υδραυλικά, όλα τα ηλεκτρικά και πάσης φύσεως μόνωση στην οικοδομή σας.

Τελικά τι χρειάζεται εγώ ως ιδιοκτήτης να αναλάβω για την ανέγερση της οικοδομής μου;

Το μόνο που απαιτείται από μέρους σας είναι να διαλέξετε πλακάκια, είδη υγιεινής, ντουλάπες κ.λπ. Κατά τ’ άλλα, δεν απαιτείται να ασχοληθείτε με τίποτα. Τα θέματα εργοταξίου, προφανώς, είναι δίκη μας υπόθεση. Άλλα και οι περιοδικές πληρωμές στο ΙΚΑ, η αρχειοθέτηση των τιμολογίων του έργου, η ασφάλεια του έργου, η διεκπεραίωση εγγράφων σε Δήμο, ΔΕΠΑ κ.λπ., είναι επίσης δική μας ευθύνη.

Γιατί να προτιμήσω την εταιρία σας για την κατασκευή της κατοικίας μου;

Η απάντηση βρίσκεται στο σύνδεσμο Γιατί με εμάς