Κατασκευή σπιτιού, χτίσιμο σπιτιού, κατασκευή κατοικίας, οικοδομική άδεια, κατασκευή μεζονέτας. Χτίσιμο σπιτιού με κλειδωμένο προϋπολογισμό. Με την εγγύηση της batistatos.

Η Ομάδα μας – Όλοι εμείς για σένα !

Η εταιρία του Νίκου Μπατιστάτου, στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και πάνω από 110 εξειδικευμένους τεχνίτες και εργάτες.Εφαρμόζει διαδικασίες κατασκευής κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.

Ο Νίκος Μπατιστάτος είναι πολιτικός µηχανικός και διαθέτει κατασκευαστική εµπειρία µεγαλύτερη των 30 ετών. Είναι συνιδρυτής της κατασκευαστικής εταιρείας baasbuilding. Είναι, επίσης, κάτοχος πτυχίου ΜΕΚ Β’ Τάξης στα Οικοδοµικά και Υδραυλικά Έργα. Έχει σχεδιάσει δύο τύπους κατοικίας, το Hybrid House και το Access House. Έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland, πρώτος στην Ελλάδα, για την µελέτη και την κατασκευή κτιρίων για άτοµα µε αναπηρίες.
Πιστεύει πως τα καλά σπίτια κάνουν ευτυχισµένους τους ανθρώπους!

Η Νατάσα Θεοφάνους, είναι πολιτικός µηχανικός, κάτοχος πτυχίου κατασκευστικής εµπειρίας ΜΕΚ Β΄ Τάξης στα Υδραυλικά Έργα και Έργα Οδοποιίας.
Εξειδικεύεται στην οικονοµική παρακολούθηση των έργων, µε χρήση λογιστικών προγραµµάτων του Κατασκευαστικού Τοµέα.
Πιστεύει πως ο οικονοµικός έλεγχος των έργων, είναι γυναικεία υπόθεση!

Νίκος Μπιστόλας είναι πολιτικός μηχανικός και ο προϊστάμενος του κατασκευαστικού τομέα. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Ε.Μ.Π. για το δομοστατικό σχεδιασμό και την ανάλυση των κατασκευών. Εξειδικεύεται στις στατικές μελέτες, τον αντισεισμικό σχεδιασμό και τις κατασκευές κτιριακών έργων.
Πιστεύει πως η ποιότητα και η ασφάλεια είναι απαραίτητα στοιχεία στον κλάδο της οικοδομής!

Ο Χρήστος Μπλέτσας είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός. Εξειδικεύεται στην ογκοπλαστική διαμόρφωση των κτιρίων, στον βιοκλιματικό σχεδιασμό και στην λειτουργική επικοινωνία της κατοικίας με τον περιβάλλοντα χώρο.
Πιστεύει πως η Αρχιτεκτονική είναι Ζωή και η Ζωή είναι Αρχιτεκτονική!

Ο Νίκος Μαντάς είναι Πολιτικός Μηχανικός.
Έχει εξειδίκευση στην οργάνωση εργοταξίου.
Πιστεύει πως… «το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί…» κάνει τον μηχανικό πολύ καλό!

Ο Νίκος Μοσχονάς είναι Πολιτικός Μηχανικός.
Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Έχει εξειδίκευση στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών.
Πιστεύει πως η μηχανοργάνωση της οικοδομής συμβάλλει καταλυτικά στην εξέλιξή της!

Τα γραφεία μας

χτίσιμο σπιτιού κόστος χτισιμο σπιτιου κατασκευη σπιτιου κατασκευη σπιτιου κοστοσ κατασκευη κατοικιασ Ποσο κοστιζει να χτισω ενα σπιτι 2022 κοστος κατασκευης σπιτιου ανα τετραγωνικο 2022 Ποσο κοστιζει ενα σπιτι 100τμ Τιμη ανα τετραγωνικο για χτισιμο Κτισιμο σπιτιου